e-mail
Címlap

Bemutatkozás

A WQL MED Kft. 100 %-os magyar tulajdonban levő vállalat, mely kizárólag minőségi termékekkel van jelen a piacon, melynek köszönhetően jelentős hírnévvel bír a felhasználók körében.

Az alapját biztosító WQL Bt. 1993-as megalakulása óta céltudatosan alakította üzletpolitikáját, melynek keretében kizárólagos forgalmazási jogosultságot biztosító szerződések megkötésére törekedett, melyek nagyban hozzájárultak (hozzájárulnak) a legkedvezőbb árak kialakításához. A folyamatos innovatív tevékenység vezetett a termékpaletta speciális termékekkel való bővítéséhez. Olyan fontos szakmákat lát el, mint az anaesthesiológia és intenzív terápia, angiográfia és haemodinamika, onkológiai diagnosztika, szülészet-nőgyógyászat, urológia, stb. A speciális termékek mellett a nagyobb mennyiségben használt fogyóanyagok is kiegészítik termékpalettáját.

A vállalat Magyarországon az elsők között tűzte célul az egyszer használatos termékek bevezetését mind a betegek, mind az orvosok egészségének védelme, valamint a maximális higiénia érdekében.

A vállalat egyik legnagyobb erőssége a kiváló szakembergárda. A sokéves tapasztalat teszi lehetővé a vevők legmagasabb színvonalú kiszolgálását. Munkáját hatékonyabbá teszi a kollégák közötti együttműködés és szakmai segítségnyújtás. Továbbképzésekkel és az egészségügyi intézményekkel fenntartott szoros szakmai kapcsolattal kívánja feladatait teljesíteni.

Vásárlói között magyarországi kórházak, klinikák, magán orvosi rendelők, valamint szerviz tevékenységet ellátó egységek szerepelnek.

A WQL MED Kft. ISO9001 minőségirányítási rendszerrel bír.

Szegedi telephelyén közel 600 m2-es raktárbázis biztosítja az azonnali szállítás lehetőségét. Partnereihez Magyarország egyik vezető futárszolgálata segítségével juttatja el a megrendelt termékeket a megrendelést követő második munkanapon. (Kiszállítás aránya a második munkanapon: 95 %.)

 

Kizárólagos forgalmazási jogosultságot biztosító partnerek:

Biometrix, Izrael

Copan, Olaszország

Envitec, Németország

GPS, Olaszország

Pajunk, Németország

RIMOS, Olaszország