e-mail
Címlap Kompressziós termékek

T.E.D. embólia megelőző latexmentes harisnyák

Érdemes tudni, hogy nem minden embóliamegelőző harisnya ugyanolyan. Egyedül a T.E.D. harisnyáknál tudták klinikailag igazolni azok mélyvénás trombózis-megelőző hatását több, mint 14000 betegnél.

Az új és egyedi T.E.D. szilikonpánt

-nem okoz allergiát

-kitűnően tapad

-egyedi komfortérzetet biztosít

-nem nyúlik

-légáteresztő

 


Kitűnő minőségű T.E.D harisnyáink továbbfejlesztett változataiba egy olyan flexibilis bevonatú pántot építettünk be, amely szélesebb és vékonyabb az eddig ismerteknél, ennélfogva nagyobb területen oszlik el a nyomás, így maximalizálva a termék nyújtotta komfortérzetet és az elengedhetetlen csúszásmentességet.

Biztos hatékonyság

- Jelentős mértékben csökkentik a mélyvénás trombózis kialakulását

-Gyógyszeres megelőzéssel kombinálva a T.E.D. harisnyák használata a mélyvénás trombózis ritkább előfordulásához, ezáltal alacsonyabb kórházi költségekhez és biztosabb gyógyuláshoz vezet.

-A mélyvénás trombózisra való hajlama mértékétől függetlenül, a T.E.D harisnyák zavartalanul biztosítják a vérrögképződés elleni védelmet.

-Gyógyszeres kezelés mellett a harisnya viselésével a kórházból elbocsátott betegeknél jelentős mértékben csökkenhet a később fellépő mélyvénás trombózis esélye.

- Teljesen latexmentes, mindenféle típusban kapható.

-Az új szilikonpánt tökéletes tapadást biztosít az utolérhetetlen komfortérzet eléréséhez, mely köszönhető bőrbarát anyagának és légáteresztő képességének.

-Klinikailag igazolt optimális nyomást fejt ki a bokánál (18mmHg), a lábszáron (14mmHg), a térdnél (8mmHg), a combközépnél (10mmHg), és a combtőnél (8mmHg), így a harisnya alkalmazása 138%-kal serkenti a véráramlást és csökkenti a vénaduzzanatot.

-Klinikailag előírt optimális nyomást gyakorol a láb megfelelő részeire.

-A térdhajlati vénánál és a combi fő visszérnél kialakított nyomáspont-törés biztosítja a szabad véráramlást ezeken a kritikus részeken.

-A betegek 95%-ára illenek.

-3 típusban kapható (térdzokni, combharisnya, és combharisnya derékra erősíthető övvel), 27 különböző méretben.

-Gondosan kialakított sarokkiképzés

-Nyitott lábujjrész, a bőr és az ér lüktetésének ellenőrzése érdekében.

-Modern gyártási technológia és alapos minőség-ellenőrzés biztosítja, hogy a harisnya optimális nyomást gyakoroljon a láb megfelelő helyeire.

Kattintásra nagyíthat a képen.