e-mail
Címlap Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

A szerződés tárgya:

A web-shopban listázott termékek.


A vételár, a szállítási költség, a szállítási mód, a fizetési feltételek és a szállítási határidők:

A vételár: az áru mellett feltüntetett ár. Az árak kivétel nélkül nettó árak, melyekhez hozzá kell számolni a 25 %-os ÁFÁ-t.

A szállítási költség: a szállítási költség a megrendelőt/vevőt terheli. Összege: 2.000,- Ft+ÁFA/megrendelés.

A szállítási mód: A szállításokat Magyarország egyik vezető futárszolgálata végzi.

Fizetési feltételek: Készpénzben (utánvét) a csomag átvételekor a futárnak.

Szállítási határidők: Megrendelés visszaigazolásától számított 2-4 munkanap. Amennyiben a megrendelt termék elfogyott, visszaigazolásunkban feltüntetjük a várható szállítási határidőt, mely akár 4-8 hét is lehet.

Garancia, szavatosság:

Az egyszer használatos termékeknél előforduló bármilyen gyártási hiba esetén a terméket azonnal kicseréljük. A hibás terméket a vevő kötelessége visszajuttatni irodánkba saját költségén. A cseretermékhez tartozó szállítási költség az eladót terheli. A cseretermék szállítási határideje: a hibás termék visszaérkezésétől számított 2-4 munkanap. A készülékekre vállalt garanciaidő: a vásárlás napjától számított 12 hónap, mely kizárólag a készülékekre (kiegészítő alkatrészek nélkül) érvényes. A felhasználó által előidézett meghibásodás esetén a garancia nem érvényes, és a javítás költsége a vevőt terheli. Meghibásodott készülék esetén a készüléket javításra és átvizsgálásra visszaküldjük a gyárba. Ez esetben a megjavított készülék, vevő részére történő visszaszállítási határideje mindig egyedi, melyre befolyásunk nincs, tekintettel arra, hogy a termékek külföldön készülnek.